18 Ocak 2016 Pazartesi

Maybelline Colossal Volum Express Smoky Eyes Maskara

Herkese merhaba yeniden merhaba. Tırnak bakım rutinimin ardından size aylardır elimden düşürmediğim kesinlikle favori rimellerimden biri olan Maybelline Colossal Volume Express Smokey Eye Maskara dan bahsetmek istedim. Kardeşim bunu aldığında hiç kullanmadım. Bir gün benim rimelim bitti ve gizlice çantasından bu rimeli aldım, sürdüm ve aşık oldum.

Önce maskaranın vaad ettiklerine bir bakalım;

*Buğulu bakışlar
*Kıvrım hacim ve uzunluğu aynı anda verebilme

Şimdi Benim Yorumlarıma Dönelim;

 Öncelikle şunu belirtmeliyim ki Hacim ve uzunluğu aynı anda sağlayabiliyor. Ancak benim kirpiklerim düz olduğu için onu alası gelse kıvırtamaz. O yüzden rimeli bu konu da asla suçlu görmüyorum.

Tek tek ayırıyor ve kirpiklerimin bu görüntüsü benim çok hoşuma gidiyor. Gratisten yazın bir indirim den aldığım maskaram yeni yeni bitme aşamasına girdi. Ama bitti demiyorum. Ki daha uzun süre götürür o beni. Çünkü yarıyıl tatilinde 1 ay evden çıkmamak gibi bir planım var. Kat kat sürdüğüm halde topaklandığını hiç görmedim.

Eğer sizden benim gibi Tek tek ayrılmış hacimli uzun kirpikler seviyorsanız, bu rimeli şiddetle tavsiye ediyorum. Birde bunun kardeşi var. Ayrılmaz ikilisi o olmadan bu rimeli sürmüyorum.
O da yakında blog da olucak.

Sizin favori rimelleriniz neler? Hangi rimellerden asla vazgeçemezsiniz? İnstagramda hep birlikte konuşalım mı? Benden şimdilik bu kadar yeni bir yazıda görüşmek üzere..



                                                          ÖPÜCÜKLER...

İnstagram;melopotamya
Snapchat;melikeataman
Twitter;melopotamya

10 Ocak 2016 Pazar

Tırnak Bakım Rutinim

Herkese merhaba. Finaller bitti, sınavlar geçildi, keyifler yerinde. O zaman size uzun aradan sonra tırnak bakım rutinimden bahsedeyim 


Manikür yaptırıyorum ama çok canım sıkıldığında düzenli olarak değil. Onun yerine manikürümü evde kendim yapmayı tercih ediyorum. Manikürümde hangi ürünleri kullanıyormuşum sırasıyla bir bakalım.. 

Öncelikle bir törpüyle kütiküllerimi ortaya çıkartıyorum. Ardında essence in kütikül düzelticisini sürüp 15 saniye bekledikten pamuklu çubukla kütiküllerimi temizliyorum. Temizledikten sonra Kalyon un bu tırnak eti bakım yağıyla etlerimi yumuşattıktan sonra manikürüm bitiyor. Siz de benim gibi maniküre gitmeye üşenenlerdenseniz bu uygulamayı bir deneyin derim. Şimdilik hoşçakalın 

                   ÖPÜCÜKLER.. 



Snapchat; melikeataman
İnstagram; melopotamya