19 Kasım 2015 Perşembe

BİTENLER #2; Sevdiklerim, Sevmediklerim

Herkese yeniden merhaba. Bu gün size bir bitenler yazısı yazdım umarım beğenirsiniz. Bu yazıda sevdiğim ve bir o kadar sevmediklerim var. Ne ümitlerle aldığım ve fos çıkan şeyler. Asla almam dememiştim hiç bu zamana kadar ama dediğim bir ürün oldu. Hadi gelin ürünleri hep birlikte inceleyelim.


Elidor Hızlı uzayan şaçlar (krem): Ben bu seriyi çok beğendim. Saçımdan hiç ağırlık yapmadı yumuşacık yaptı. Benim saçımda neden bilmiyorum şampuan kokusu asla kalmaz, kokusu ben saçımı tekrar yıkıyana kadar saçımdan çıkmadı. Şampuanını kulladım ama bittiği için annem sağolsun çöpe atmış o yüzden kremi bitti annem onuda atmadan resme ekliyim dedim. Gelelim en önemli konuya saçlarımı uzattı mı? Saçlarımı bir ay önce ombrelerimden kurtarmak için omuz başımda kestirdim ve şuanda omuzun daha aşağısından kestirdiğimden beri iki kutu bitirdim bu şampuandan. Açıkçası saç uzatan şampuanların sihrine inanıyorum. Ben çok memnun kaldım denemek isterseniz tavsiye ederim. Bittiğinde tekrar alır mıyım? Evet zaten hala bu şampuanı kullanıyorum.


Jhonsons Baby Bebek Şampuanı; Bu şampuanla ne mi yapıyorum? Makyajımı çıkartıyorum, fırçalarımı yıkıyorum. Aslında makyajım için daha çok dalin seviyorum. Bunu da annem öylesine gratis indirimden almıştı. Kaç tane aldı hatırlamıyorum ama bu sonuncu kutu ona eminim. Ben jhonsons baby nin kokusunu hiç sevmiyorum. Evet temiz kokuyor ama bebek şampuanı bence bebek kokmalı ki bunu dalin yeterince sağlıyor. Bittiğinden tekrar alır mıyım? Hayır çünkü benim hayatımın aşkı dalin.

Gliss Boyaları Saçlar İçin Keratın Bakımı Sağlayan Krem; Bunun şampuanın dan ve kreminden nefret ettim. İğrençti gerçekten. Keratin bakımı hiç yaptırmadım ama benim bildiğim onarıcı bir gücü var. Onarmak mı? Hayır aksine saçlarımı kuruttu döktü zaten ombreden zarar görmüş saçlarımı daha berbat hale getirdi. Ben bunu hiç sevmedim ve asla tekrara almam.



Sephora Çift Fazlı Göz Temizleyicisi; Bu ürüne bayıldım arkadaşlar. Garnier'in micel suyunda ilk deneyimim ne kadar iyiyse ikinci alışım bir o kadar berbattı. Sonra bir arkadaşımdan bu seyahat boy Sephora makyaj temizleyicisi bana hediye geldi. Uzun bir süre denemedim açıkçası gözlerimi yakar diye. Denemediğim süre ne kadar uzundan denedikten sonra bitirmem bi o kadar kısa sürdü. Çok beğendim. Kesinlikle gözleri yakmıyor, makyajı gayet güzel çıkartıyor ve her ne kadar gereksiz bir detay olsa da söylemeden geçemiyeceğim rengine bayıldım. Bir daha alır mıyım? Evet en kısa zamanda tam boyunu alacağım.

Avon Siyah Nokta Jeli; Burnumun kenarlarında çok siyah noktam var ve o yüzden siyah nokta bandına ihtiyacım  var. Bantlar çok az olduğu için bende bu ürünü denemeye karar verdim. Ki allah kahretmesin bunu aldığım günü. Nasıl can yakıcı nasıl iğrenç birşey kardeşim bu böyle. Burnumda çıkartırken gözlerimden yaşlar geliyo ki acıdan nitekim hiç bi zaman bakmadım siyah noktalarım gittimi diye. Alır mıyım tekrar? Asla!!!!

Maybelline Falsies Black Drama; Bu maskaradan çok memnun kaldım. Akmadı dökülmedi saatlarce kaldı kirpiklerimde. Tek memnun kalmadığım yanı çok çabuk kurudu. Tekrar alır mıyım? Şimdilik hayır çünkü kendime tam da istediğim gibi hayatımın rimeli diyebileceğim bir rimel buldum Maybelline Smokey Eye Mascara. Onunda yazısı yakında blogta olucak.

Garnier Yağlı Ciltler İçin BB Krem; Çok severek kullandığım bir ürün, bitenlere koymama rağmen hala biraz daha var için. Çok bereketli bir ürün her gün kullanmama rağmen 1 sene oldu hala bitmedi. Yağlandırmadı cildimi. Çok severek kullandım. Bitince tekrar alır mıyım? Kesinlikle evet.


Evet bir bitenler yazısının sonuna geldik. Sizin aralarından en memnun kaldığını hangisi? Ya da Sizin bittikçe aldıklarınız neler? Aşağıya yorum olarak veya İntagramda son koyduğum resmin altına yorum bırakmayı unutmayın. Hala İnstagramımı ve blogumu takip etmiyorsanız lütfen takip etmeyi unutmayın. Şimdilik hoşçakalın ve kendinize güzel bakın..

Facebook,İnstagram,Twitter: melopotamya

Snapchat; melikeataman


ÖPÜCÜKLER...




14 Kasım 2015 Cumartesi

Pastel PrettyWoman Cheeks Blush: On Golden Sand 16

Herkese yeniden merhaba. Ödevlerdi, sınavlardı derken çok aksattığımın farkındayım. Ancak bundan sonra düzenli yazı koymaya çalışacağım.

 Şimdi gelelim bu yazının kahramanına. Bu allığı almam biraz tesadüfi oldu açıkçası. Watsons ve Gratisler de 16 numaraya sürekli aramama rağmen bulamıyordum ve artık vazgeçip onun yerine diğer yazımda olan NYC Smooth Skin bronzeri almıştım onun yazısı için tık tık. Ve onun beni nasıl hayal kırıklığına uğrattığını biliyorsunuz. Birgün pudra almak için bu küçük kozmetik dükkanlarından birine girdim. Ben yıllardır Catherine Arley Compact Powder'ı severek kullanıyorum ve gayette uygun fiyatlı. Sonra karşıda ki pastel standını görünce şansımı denemeye karar verdim ki nitekim şansım yaver gitti ve bu allık benimle evimin yolunu tuttu.


Bu allık tamı tamına benim istediğim şekilde pigmentasyonu yerinde, tek seferde rengi istediğim şekilde elde edebiliyorum. Kalıcığı için aynı seyi söylemeyeceğim ama her kadı kızının bi kusuru vardır deyip kalıcığı için kötü birşey söylemeyeceğim. Çünkü bu allığı ben gerçekten çok sevdim ve gittim 15 numarasını da aldım, onun içinde ayrıca bi blog yazısı yazacağım merak etmeyin.  



Ben bir önceki yazımda belirttiğim gibi bronzer olarak değil allık  olarak kullanıyorum ve çok memnunum. Çok hasta ve soluk benizli olduğum günlerin kurtarıcısı. 

Bence uygun fiyatlı, fiyatına göre kalitesi çok iyi olan allıklardan. Angled Brush ile dağıtımı çok kolay ve rahat oluyor. Almadan önce okuduğum blog yorumlarında dağıtımı zor demişler ama ben hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım.


Sizin en sevdiğiniz uygun fiyatlı ürünler neler. Gelin bu konuyu birlikte konuşalım. İnstagramdan bana DM atabilirsiniz bu konu hakında veya aşağıya yorumlarını bırakabilirsiniz. Yorumlamamı istediğiniz uygun fiyatlı ürünleride yazabilirsiniz. Bir sonraki yazımda görüşmek üzerin şimdilik hoşçakalın ve kendinize güzel bakmayı unutmayın. 

Ve lütfen bloğuma abone olmayı unutmayın.


İnstagram,Facebook,Twitter; melopotamya

Snapchat:melikeataman


ŞİMDİLİK ÖPÜCÜKLER...