25 Mayıs 2014 Pazar

Avon- Color Trend Kalem ruj

Merhaba :)) Yeni yazımla şükür kavuşturana. Bugün benim sıklıkla kullandığım ve asla vazgecmeyecegim bir Avon ürününden bahsedeceğim. Kalem rujlar! Şahsen kendilerine bayılıyorum. Özellikle üç rengine. 

Reddy To Go
Colar You Later
Gone Pink

Colar You Later ı o kadar çok bekledim ki sonunda dedim bu ruj ile benim kaderim birlesmeyecek!! 

Pembem bitti bitecek bir ara onu stoklamam lazım. Dışarı çıkarken elimin altında ki nadir rujlardan. Kendisiyle geçen yaz çok büyük bir aşk yaşadık. 

Şuan da ise şeftali rengimle yaşıyoruz aşkımızı. Bir tek eyeliner sürüp çıktığım için bu ruju da yanımdan eksik etmiyorum, duruşu bir harika!!

Kırmızı!! Hayatımda sürerken şüpheye düştügüm tek renk. Bu seneye kadar hiç kırmızı ruj kullanmadım hep acık renkler hep bir pembe tonları... Ama sürdükten sonra iyiki aldım dedirten bir renk. Dudagımda ki o koyumsu duruşuna bayılıyorum!!

Gelelim ürün hakkında ki yorumlarıma. Yazının başından beri anladığınız üzere bayılıyorum bu rujlara. Sadece tek olumsuz yanı dudaklarınızı kurutabiliyor. Ki nitekim bende o sorunla karşılaşanlardanım. Ama altına lipbalmınız dan azıcık sürdüğünüz de hiç bir sorun teşkil etmiyor. Pigmentler bir harika. Hatta ben hafifce bastırıp parmağımla yaymayı tercih ediyorum. Böyle günlük makyajımda aşırıya kaçmamış oluyorum. 

Burada flaşlı çekim yaptım ki ışıkta nasıl durduğunu göresiniz diye. 
 
Burada ise normal ışıktaki hali yani burada biraz daha pigmentli durmuş sanki :))

Enn bol fotoğraflı enn bol yorumlu yazımında sonuna geldik. İnşallah beğenirsiniz yorumlarınızı bekliyorum.



          Twitter:melopotamya