29 Nisan 2014 Salı

Golden Rose; precısıon liner- intense black

Merhabalaaar :)) bir haftada iki yazı yayınlağıdım için ne yayınlamalıyım diye düşünmekten kafam patladı ama sonunda buldum :)
   Bu gün size likit eyelinerına hayran kaldığım ama kalem eyeliner ından pek hoşlanmadığım bir markadan bahsedecegim. Golden Rose 

 Likit eyeliner ı gözümde her hangi bir akma kokma bulaşma yapmazken penliner hiç de beklediğim gibi çıkmadı açıkcası. 

Benim cildim de göz kapaklarımda hayli yağlıdır. Ben daha iyi olmasını beklerdim ama bitene kadar kullanacagım. Penliner sürüldükten sonra bir iki saat harika ama ben ole dakika başı makyaj tazelemekle uğraşamayan biri olduğum için bana gün boyu kalıcak birşey lazım ki o şey bu degil :)) 
 
Ucu ince keçeli kalem gibi ama keçeli kalemden daha da ince. Ucuna kesinlikle malzeme gelmiyor ve ben sürerken çıldırıyorum. Zor durumda kalmadıkça bir daha almayı düşünmüyorum.

 İki defa sürdüm çünkü üstte ki bazsız görünüşü alttaki de kendi yaptığım bazla görünüşü. Bir ara bunun da yazısını yazacagım. Şimdilik bu kadar :)) bir daha ki yazımda görüşmek üzere :))


          Twitter: @melopotamya

14 Nisan 2014 Pazartesi

Avon Color Trend Pudra :)

Merhabalaaar :)) bu gün size avonun  bir ürününden bahsecegim yine. Benim çoğu makyaj ürünüm Avon zaten :)) color trend pudrayı ilk defa deniyorum. Spf 10 özelliği var. Bu benim gibi güneşe alerjik
bir tene bir nebze olsa da yararı var. Sürdügüm gün icerisinde öyle 10 saat kalıcılık gibi bir özelligi yok. Sürekli tazelememi gerektiren bir ürün. Ama ben yazın çok parladığım için genenllikle yaza yaklaşınca pudra alıyorum. 


Çoğu avon ürününü begenerek kullanıyorum ki sizden ilerki yazılarımda bunu daha da iyi göreceksiniz. Bu seferlik bu kadar bir diger yazımda görüşmek üzere. Çooook çoooook öptümm ❤️❤️
 


 



       Twitter: melopotamya
  
 

En bi sevdiklerimm :))

Bu gün ki yazim en sevdiğim avon ürünü hakkinda. 
Avon true colour serisinden russet alligim senelerdir kullaniyorum bi okadar da memnunum pigmenti asiri derece iyidi. Cok suruldugunde palyacoya bile benzeye biliyorsunuz ben cok allik kullanan bir insan degilim ama ozel gunlerimde allik olmazsa olmazim. İlk en sevdigim yazim oldugu icin fazlaca acemi olabilirim kusuruma bakmayin lütfen bugun ki en bi sevdigim yazim bu kadar bir daha ki en bi sevdigimde gorusmek uzere :)))


Makyaj Odam'ın mukemmel çeklişii :)))

 1. yaşını kutlayan makyaj odam mukkemmel bir çekilişle karşımızda