19 Haziran 2014 Perşembe

Mezuniyet-Düğün makyajı

Selam kızlar ilk makyaj bloğumu yazıyorum çok ama çok heycanlıyım. Umarım beğenirsiniz. 
 İlk olarak makyajı anlatmak istiyorum. İlk olarak youtube da öğrendiğim kendi göz farı bazı yap videosuyla yaptığım far bazımı uyguladım. Sonra onu üstüne color trend pudramı uyguladım. Göz kapaklarım fazlaca yağlı olduğu için tutmayacağını düşünüyorum crease bölgeme birşey uygulamadım.
Onun yerine göz kapağımın dış bölgesin uyguladığım kahverengi farı dağıttım. Bununla çok fazla çok koyu bir görünüm elde etmemiş oldum. Boş kalan göz kapağımada Wet n Wild in beyaz farını uyguladım. Kaş altıma ve göz pınarlarımada aynı beyaz farı uyguladım. Göz kapağımın dış kısmında oluşturduğum kuyuruğu göz altıma devam ettirdim aynı kahverengi farla. Sonra kahverengi farımı takıp ederek eyeliner sürdüm. 

Çillerimi çok ama çok sevdiğim ve doğal görünümü bozmamak için çillerimle çok uğraşmadım. Kendi düğüm makyajımda olsa aynı şeyi yapardım herhalde. Yanaklarıma da avon russet allığımı uyguladım.

 İşte benim düğün-mezuniyet makyajı serüvenim bu kızlar, umarım beğenmişsinizdir. Beğendiyseniz yorum yapmayı unutmayınn. Bir daha ki yazımda görüşmek üzere :))


                 Twitter: melopotamya

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder