28 Haziran 2014 Cumartesi

Avon - peach peck ruj

Selam kızlar :)) Bugün yine konuğumuz avon :)) Ben avon un şeftali renkli rujlarına bayılıyorum. Kendime de yakıştırdığım için bu tonlarda ne kadar ruj varsa toplamaya çalışıyorum. 
 Geçen aylarda aldığım bir iki kere sürüp hevesim geçtiği için çekmecede bir köşe unuttuğum rujum tekrar hortladı. Ben nasıl bu ruju beğenmeyip köşelere atmışım bilemedim. Artık canı çıkana kadar kullanırım herhalde.

Gelelim neler düşünüyorum bu ruj hakkında. 
Kremsi bir yapıda. Hoşuma gidiyo açıkçası. Simler var içinde hafif ışıltı gibi duruyo ama dudakta. Çok ama çok güzel. Yani ben bunu koyu bir gelin makyajının altına kullanır mıyım? Tabi ki kullanırım.

Aslında burda göründüğünden biraz daha koyu çıkmış. Yani açıkcası nemlendiriyomu pek emin degilim. Ama dediğim gibi bu yaz bunun canını çıkartmayı düşünüyorum. Her türlü makyaja birebir uyum sağlayacağını düşünüyorum. Yine bir makyaj yapıp koyarım, makyajda da bu ruju kullanırım. 

Güzel bir ışıltısı var dediğim gibi. Yani benim bu ruj hakkında ki tek olumsuz düşüncem; ben bunu neden aylardır çekmece köşelerinde bırakmışım? 

Beğendiyseniz yorum yapmayı unutmayın :) Aranızda kullananlar varsa onlarında görüşlerin merak ediyorum. Bakalım kimler sevmiş kimler sevmemiş. Bir dahaki yazımda görüşmek üzere :))



       Facebook: melopotamya
       Twitter: melopotamya

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder